fbpx

Socialsky is a pure player in social media

Q4-2018

Ons doel is om effectieve communicatie tot stand te brengen tussen uw merk en uw (potentiële) klant(en) om uw zichtbaarheid en bekendheid te optimaliseren. Het gaat erom de aandacht van uw doelgroep aan te trekken met creatieve inhoud, via nieuwe/ geavanceerde communicatiekanalen en met innovatieve technologieën. Om uw doelen op het gebied van merkimago en business-prestaties te bereiken implementeert Socialsky verschillende acties: definiëren van de doelstellingen, ontwerpen van een aangepaste strategie, ontwikkeling van creatieve inhoud, publicaties live zetten, aangepaste targeting uitstippelen, tactische campagnes opzetten, continue optimalisatie, community management en rapportage.

Op dit kanaal analyseert Socialsky de nieuwste trends en communicatietechnieken op sociale netwerken. Op deze manier zult U de belangrijkste innovaties snel en gemakkelijk kunnen begrijpen dankzij relevante en gerichte nieuwtjes. Via deze reeks artikelen kunt u ook profiteren van onze meningen en adviezen. We zullen onze inzichten met U delen als experts in de wereld van digitale marketing.

We nodigen u hier uit om de digitale wereld samen met ons te ontdekken en als u besluit de kracht van digitale communicatie te maximaliseren, adviseert en begeleidt het Socialsky-team u graag.

Employer Branding en Social Media; we like?

You might also like: