Loading
socialsky
Digital Media Management

Ons Bedrijf

Ons hoofddoel is het helpen van ondernemingen bij de ontwikkeling van actieve en effectieve communicatie in deze « connected world ».

Samen gebruiken we de kracht van digital media om het bereik en de impact van uw communicatie te vergroten en om uiteindelijk uw business resultaten te maximaliseren.

Onze Diensten

CONSULTING
STRATEGY
AMPLIFICATION

Ons doel is om onze klanten te begeleiden en te sturen bij het opzetten van de beste communicatie strategieën en nadien om deze te implementeren door gebruik te maken van de laatste trends van social networks. Wij doen er alles aan om jouw impact en resultaten te maximaliseren met een zo laag mogelijk budget.

CONTENT
COMMUNITY MANAGEMENT

Onze community managers beheren dagelijks jouw aanwezigheid op de “social network”platformen door het aanleveren van creative content en door het gebruik te maken van de kracht van “social media targeting ads” om jouw doelgroep maximaal te bereiken en jouw resultaten te vergroten.

REPORTING

Duidelijke en volledige rapportage is één van de sleutelaspecten van social media. Het speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen en verbeteren van jouw strategieën en doelstellingen die uiteindelijk zullen leiden naar succesvolle digitale media campagnes. Goede cijfers leiden ons naar succes.

INTERESSANTE WEETJES

44
TEDREVEN KLANTEN
487
CAMPAGNES
1643
KOPJES KOFFIE

Met hun know-how en professionalisme inzake Facebook, hebben ze ons in eerste instantie duidelijk en correct advies verleend over de manier waarop wij als Stanleybet onze Facebook strategie, samen met hen konden optimaliseren.

Wim Noens, Marketing Manager - Stanleybet Belgium

« Socialsky acts a real partner to help us to further develop our social media presence. They have the right hands-on and proactive approach to make it happen !

Jean-Michel Courtoy, CEO - Taxis Verts

C’est un réel plaisir de travailler avec Socialsky! Une équipe dynamique, à l’écoute, proactive et flexible. Un vrai soulagement de pouvoir compter sur leur professionnalisme à tout moment!

Françoise Mazza, Responsable Communication - Delitraiteur

Contacteer ons

Ons team zal zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden.

(+32) 2 215 84 75

Mechelsesteenweg 455, 1950 Kraainem

Op de kaart
Sluit de kaart
Sqreen | Runtime Application Protection